torstai 20. elokuuta 2015

Täydellisiä puutarhapäiviä ihmetellen

En minä malta olla kuvaamatta ja jakamatta, hihihi. Ja sitä paitti, itseäni kuvat inspiroivat hyvinkin paljon, joten ehkäpä sama toistunee jossakin muuallakin. Kiitos että oot siinä.
Lavat aivan tuvan nurkalla. Lavat ja pikkiriikkinen minttupenkki.

Tuolta pilkottaa mm. tyrni. Sitten on pottua, marjasinikuusamaa, leimua, sallaatteja, maa-.artisokkaa, herneitä, lipstikkaa, luppiinia, saksankirveliä, naurista(Enonkantaa), krassia(on muuten hyvä yksivuotisen maapeitekasvina ja tullee mahtavasti vihermassaa)
No tässähän on vaikka ja mitä. Ihmettelen maarianohdketta.
Meille tulle omppuja. 33 - sama määrä kuin tonttujen sembran käpyjä. herkutellan ja vaihettaan herkkuja!

Hernelajike vuojelta 1800-jottan. Kasvaa parimetriseksi - kukapa ois uskonut!

Lahoavaa reunusta kaikille otuksille

Keskeneräisyys. Tähän kokoan nurmikon päälle jonninmoista kohopenkkiä. Pahaveja ja kaikkee eloperäistä, hevosenkakkaa ja multaakin siihen sitten. On istutusvalmiina vuojen päästä viimesitään, kylvöihin jo kevväällä.

Ompun alla elämää

Ihania nuo kärsämötkin, kun vaan ilmaantuvat taivailta

Nämä riihikivet ovat komeita. Saksalaisten vanhasta riihestä. Tai ei se heidän ollut, mutta yöpyivät siinä tuolla tien toisella puolen.  Kannettu käsin lähikoivikosta tonttujen luvalla.

Kierrätystiilistä tulee lämmin polku, hivelee avovarpaitamme.Rohtosalkoruusu ehtinee kukkia - kiitos. Kylvin hänet n. 2 vuotta sitten syssyllä.

Voi, että on symppis tuo tontun lainaama kärpässienikin. Hän sen tehnyt kätösin on. Taiteilijaluonne.

Minttujakin

Taas olla omppupuulla. Finola rehottaa.

Ompulla jälleen. Korianteria kaikille!


Tässä on perheemme ja kaiken kansan leikkikenttä. Meillä järjestetään kehoa liikuttavia, luonnollisen, kehollisen liikkeen päiviä. Traktorin rengastakin nostellaan ja nakellaan. Saa sitä lyyvä lekallakin. Tila toiminee myös tanssitilna ja juhlatilana. Nurmikollekin paikkansa - oon oppinut.

Tattarissakin surisee - sadat kimaliset kiitos teistä


MaarianohdakeIsomaksaruoho - ihanaa sallaatissa lehtensä hänen


Zen
Lopuksi laittanen vielä tilanteen viime vuoden toukokuulta. Toukokuulta 2014, jolloin tämä täyteläinen vihreys oli vielä pilkkeenä silmäkulmassani. Unelmana Kaikkeudessa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti