sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Unelmat ja ehdoton usko

Unelmat täyttyvät ehdottoman luottamuksen siivin. Avaa nuo siivet rakas ja ota vastaan Kaikkeuden johdatus ja ihmeelliset asiat alkavat ilmentymään elämääsi. Tavoitteiden tueksi minulle annetaan oikeat välineet ja viitat unelmieni toteuttamiseen. Oikeat ihmiset tulevat polulleni, minun vastuuni on pitää silmäni ja sydämeni avoinna, jotta näen heidät. Unelmat, tavoitteet, haaveet ja pyrkimykset sijaitsevät yleensä jossain tuntemattomassa. Ne ovat niitä asioita, joita emme ole vielä kokeneet ja joista emme tiedä ja jotka kenties herättävät epäilystä ja jopa pelkoa. Unelmien toteutuminen vaatiikin uskoa tuntemattomaan. Myös tuo silmin näkemätön voima, joka kyllä tukee unelmiamme, on usealle tuntematon, mutta se on meissä kaikissa ja kaikkialla ja on Hyväntahtoinen sekä ihan kaiken hyväksi valjastettu voima.
Unelmien ääneen lausuminen, unelmien todeksi näkeminen, vavisuttaa sielua. Ehdottomaan luottamukseen avautuminen sallii tarvittavien asioiden tulla tueksein. Eikä niinkään se, että pyytäisin saada osakseni kaiken tarvittavani, vaan jotta sallisin itseni nähdä tämän kaiken, sillä ei meiltä mitään pimitetä, vaan kaik. meille jo annettu on ja annetaan kyllä.
"Minä tulen rakentamaan, sympaattisen, kauniin, kiehtovan ja opastuksellinen permakulttuuri ajatusten pohjalta syntyvän puutarhapihan, me tulemme rakentamaan - kiitos, jotta näin saan tehdä." Tämän ääneen sanominen tuntuu joka solullain. Se todellakin tuntuu! Olen myös ilmaissut ÄÄNEEN tahtoni ottaa vastaan johdatuksen ja oikeat työkalut toteuttaakseni tämän haaveen ja niin vain oikeita ihmisiä, kontakteja ja kirjoja on alkanut virtaamaan elämääni niin uskomattoman ihmeellisellä tavalla, etten voi kuin huokailla Kiitollisuudessa. He istuutuvat " sattumalta" viereeni, saan sähköpostiviestin, minut ohjataan jonkun ihmeen puheille - kuin sattumalta. Minulle lahjoitetaan suuremmoinen kirja " sattumalta"  jne. <3
Meidän on hyvä ihan päivittäin tarkastella kylvämmekö epäilyksen vai luottamuksen siemeniä. Niin usein kuullut olen itseni ja tässä hetkessä muidenkin puhuvan unelmistaan ja tavoitteistaan sävyyn " No semmoinen unelma, tämmöinen tavoite, mutta tuskinpa se nyt toteutuu, ei se ole mahdollista, ei helppoa, mutta saahan sitä unelmoida." Toistaakseni itseäni " Unelmien toteutuminen vaatii ehdotonta luottamusta ja uskoa!" Uskoin pohjattomasti, että tulemme asumaan maalla, uskoin poikaamme, uskoin puuhellaan ja leivinuuniin ja Kaikkeus ohjasi minut heidänkin luokse hyvin, hyvin nopeasti sen jälkeen kun olin ilmoille nämä laskenut. Kun tupamme löysi meidät, oli tupamme meidän aivan muutamssa päivässä kaikkien ihmeiden kautta! Uskalsimme astua tuntemattomaan, koska sitä unelmat vaativat. Ja tätä rataa kuljetaan, asiat manifestoituvat tässä ajassa uskomattoman nopeasti. Tiedä saavasti opastusta! Tiedän saavani opastusta! Tiedä, että se on mahdollista! Tiedän, että unelmani ovat mahdollisia ja saavutettavissa!! Minulle sopivia työkaluja manifestoinnin tueksi ovat aarrekartat, yleensäkin asioiden ylöskirjoittaminen ja ääneen lausuminen, asioista puhuminen yhdessä, ikäänkuin ideoiden inspiroiva hautominen, toimiminen, ja visualisointi sekä kiitollisuus - ihanasti näitä mitä käytän. Ja on se ihme katsoa vanhoihin aarrekarttoihin, kuinka suurin osa niihin laitetuista asioista on ilmentynyt tässä maailmassa. Kullekin omansa on, Rakkauden työkalu, mikä ketäkin Ihmettä kutsuu, Ihmeitä kutsuakseen.

Kiitollisuudesta tahdon kertoa yhden iki-ihanien arkipäivieni esimerkin. Täällä kirkolla, tai tuolla kirkolla 8,4 kilometrin päässä, meillä on hyvin ystävälismielinen Sale-kauppa ja muutettuamme tänne koin, ettei siellä ole kertakaikkiaan juuri mitään mitä me voisimme ostaa ravinnoksemme. Ei juurikaan luomua, ainoastaan voita ja munia. Aikani, monen kuukauden ajan toistin tätä " Ei siellä ole mitään meille".  Kunnes huomasin lausumani ja ymmärsin ettei mikään voi muuttua, ellen muuta ajatustapaani, palautin tässäkin asiassa VetoVoiman lain sydämeeni ja aloin tietoisesti ja aidosti Kiittää niistä pienistäsuurista - munista ja voista. Että onhan se hienoa että sieltä nitä saa! Ja niin vain pyhästi tapahtui, jotta kauppaamme on alkanut ilmaantua luomutuotteita, kerrassaan ihmeellistä. Olen jatkanut sydämestäni kiitoksien kertomista myös ihmisille siellä " Mitä enemmän luomua sen parempi, kiitos kiitos" ja niin se vain lisääntyy, melkein joka kerta kun olen siellä viime kuukausina käynyt, on jotain uutta tullut. Kiitollisuus ruokkii meitä!

 Seuraa sitä pienintäkin vinkkiä, joka väreilyttää sieluasi, vaikka se mielessäsi hetken tuntuisikin vähäpätöiseltä tai hullulta! Ole avoin kuiskauksille. Olen avoin kuiskaukille. Jokainen meistä voi avautua uudelle ajattelutavalle, pyöritellä hasteitansa aikansa ja sitten sallia ne Kaikkeuden haltuun ja täten avautua sille, että ratkaisu saapuu ovellemme.

Ja ymmärtääksemme vielä, että kun toteutamme unelmiamme, toteutamme Kaikkeuden tahtoa. Jokaisen unelma on osa suurempaa unelmaa ja jokaisen hyväksi! Eihän nämä koskaan vain meitä varten ole. Kiitos sinulle , joka toteutat unelmiasi tänään!

2 kommenttia:

  1. Kun oppilas on valmis...saapuu Opettaja. Kiitos Keiju! Tämä kaikki oli osa elämääni mutta unohdin sen kivun ja tuskan alle ja päästin elämääni negatiiviset, epätoivoiset ja pahat ajatukset ja ahdistuksen kasvaessa kasvoi itseään ruokkien epätoivo ja huomioni kiinnittyi yhä enemmän siihen kaikkeen missä epäonnistuin...Kunnes huusin lujaa että haluan pois tästä ahdistuksesta ja pahasta olosta...se tepsi ja voin taas aloittaa alusta luottamuksen ja pienten onnellisten asioiden keräämisen väsyneeseen sydämeeni jonne rakkaus voi tehdä pesänsä. <3 Kiitos olemassaolostasi Rakas ystäväni. <3 Kiitos.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Rakas, kuinka tämän vasta nyt huomasinkaan. Hyvä kun huomasin ja sain kokea kiitollisuutesi kiitollisesti juuri tässä - sydämessä! Hyvä kun otit askeleet, keskitit voimasi uskoon. Jokainen päivä, hetki on mahollisuus aloittaa alusta ja se jos mikä on lahja!

    VastaaPoista