sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Juurrun ja juureni irti päästän

Niin paljon muutoksia elämässä, että puutarha on se joka kaikessa muuttuvaisuudessaan on pysyvää tässä hetkessä minussa. Se on voimani herättäjä, luovuuteni eteenpäin puskija, puutarha ja Sato sen. Luonto jatkaa aina kuoleman jälkeen, vaikka yksi kuolee, toinen elää ja kaiken kuolleen ravinnoksi muille muuttaa Hän Luonto Hän. Kaikki vapaus luoda jotain uutta, täysin uutta, omaa ja yhteistä teille ja meille. Yksi tie tuli päätökseen, toinen jatkaa,  oi polkuja valtateiden varsilla. En valitse valtatietä, valitsen hitaan, kivikkoisen, käpyisen, juurevan, opettavaisen, haastavan, mutkittelevan, kiehtovan, keinuvan ja komean, vaikkakin väliin kapean polun - se olkoot minulle se oikea. Mutta samassa mietinkin hetken, jotta mitä jos en tunnista häntä tiellä tällä, koska tällä tiellä hänkin tallaa ? 
 Kiitos siitä, että nyt tässä saan kulkea ystävien kanssa luoden yhdessä. Hän sanoi, jotta elämä ilman syytä, on elämä ilman seurausta, ja minä pyrin syyhyn ja seuraukseen. " Jos etsimme jotain, se jokin etsii myös meitä." Siksi jatkamme etsimistä kunnes kohtaamme jälleen. Tie voi olla sama, vaikka matka on eri.
http://nordicfungi.space
http://nordicfungi.space
Näinä päivinä kun pohjoisen yöt ja päivät ovat niin eri lämpötiloissa, lähtee juuret maastamme helposti nostamalla. Vain kosketus ja nosto ja pyhä lääke käsillä <3 Kiitos suuremmoinen voikukka sinusta!Emme voi pyrkiä kasvamaan vain ylöspäin, sillä kasvaaksemme meidän on kasvatettava myös juuret.


" Elämä on jatkuva matka, syntymästä kuolemaan. Maisemat vaihtuvat, ihmiset vaihtuvat, tarpeet vaihtuvat, mutta juna jatkaa kulkuaan. Elämä on juna, ei asema."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti