torstai 19. helmikuuta 2015

Herttainen gluteeniton siemennäkkäri

Voihan gluteeniton, maukas näkkäri sentään!

1 ½ dl hiutaleita, jotain, ihan mitä vain löytyypi / Kookosjauhoja 1 dl
1 dl auringonkukansiemeniä
½ dl hampunsiemeniä
½ dl mustia seesaminsiemeniä
½ dl pellavansiemeniä
½ dl vaikka tattarijauhoja tai hamppujauhoja
2 - 3 dl kiehuvaa vettä
½ dl juoksevaa rasvaa esim voita tai kookosöljyä
1 tl suolaa ja lisäksi paljon kuivattuja yrttejä

Sekoita ihanasti kaikki ainekset keskenään pehmeäksi taikinaksi ja levitä uunipellille mahdollisimman ohueksi levyksi. Paista näkkäriä 150 asteessa noin tunteroinen ja jäähdytä vielä ritilän päällä. Murenna leipä ystävien kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti