perjantai 3. huhtikuuta 2015

Pääsiäisemme gluteeniton raakamämmi

Tattarimämmi
n. 4 dl tattaria
200 g luumuja
3 rkl carobia
hyps suolaa
1 rkl gluteenitonta talkkunaa
2 tl hunajaa
1 ½ tl pomeranssinkuorta jauhettuna

Huuhtele tattarisuurimot, liota hetki lämpimässä vedessä, huuhtele, siivilöi ja idätä vuorokauden ajan. Iduissa tulisi olla pikkiriikkinen häntä näkyvillä. Liota luumuja yön ylitse pehmeiksi, säästä liotusvesi. Lisää kaikki ainekset blenderiin ( tai kippoon ja surauta sauvasekottimella )  ja lisää vähitellen liotusvettä, jotta saat tahtomasi massakoostumuksen. Heleppoa. Nautitaan ilossa pääsisäisessä. Tarjoile vaikka vaniljalla maistetun kookoskerman kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti